Wozniacki 2011´i bekliyor

Dünya tenisinin 1 numarası Caroline Wozniacki, geçtiğimiz günlerde anlaşma imzaladığı Türk Hava Yolları’nın reklam çekimleri için İstanbul’a geldi. Danimarkalı tenisçi, TED Kulübü’ndeki çekimler öncesinde THY Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur ile Satış ve Pazarlama’dan sorumlu genel müdür yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi.



Dört yıl önce ilk turnuvasını TED Kulübü’nde Cumhuriyet Kızları Turnuvası’nda kazandığını hatırlatan Wozniacki, İstanbul ve Türkiye ile ilgili hep güzel anıları olduğunu söyledi. Önümüzdeki yıl İstanbul’da düzenlenecek WTA Championships için sabırsızlandığını belirten 20 yaşındaki oyuncu “Turnuvanın, Dünya Basketbol Şampiyonası’nın yapılacağı yeni ve güzel bir salonda yapılacağını öğrendim. Fantastik bir tecrübe olacağına inanıyorum. Burada oynamayı gerçekten çok isterim” diye konuştu. Wozniacki genç yaşında hayallerinin önemli bir kısmına eriştiği için çok mutlu olduğunu kaydederek “2010 benim için çok güzel bir yıl oldu. 1 numaraya yükseldim ve yılı zirvede bitirdim. Gelecek yıl en büyük hedefim bir grand slam kazanmak” dedi.



Türk Hava Yolları'nın (THY) Business Class yüzü seçilen tenisin bir numaralı ismi Caroline Wozniacki, THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Reklam çekimleri öncesinde basına tanıtılan Danimarkalı tenisçi, "THY, dünyanın her yerine uçuyor. Hizmetleri de çok iyi, THY ile çalışacağım için çok sevinçliyim." dedi.

 


ÖNEMLİ BİR DENEYİM OLACAK
3 yıl boyunca reklam filmleri ve halkla ilişkiler etkinlikleri ile Türk Hava Yolları'nı temsil edecek olan tenisçi “THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Caroline Wozniacki, THY ile çalışmayı kabul etmesinin nedeni olarak, "THY çok iyi bir havayolu şirketi. Sevdiğim markalarla bu tür ilişkiler kurmayı seviyorum. THY her yere uçuyor. Bu benim için çok önemli." dedi. Neşeli olduğu gözlenen genç tenisçi, "THY ile çalışmak benim için önemli bir deneyim olacak." dedi.