14 yaş gelişim kampı sona eriyor

Antalya'da bulunan Akdeniz Tenis Spor Kulübü kortlarındaki, 14 Yaş Gelişim ve Sporcu İzleme Kampı bugün sona eriyor. 15 Aralık 2011 tarihinden bu yana toplam 32 genç raket, milli antrenörler eşliğinde yoğun bir tempoda çalışıyor.

 

14 Yaş Gelişim ve Sporcu İzleme Kampı, Akdeniz Tenis Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenleniyor. Erkeklerde ve kızlarda toplam 32 raketin mücadele ettiği kamp 15 - 18 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yıldıray Çam, Tuncer Gür, Cenk Uludağ ve Deniz Ataş'ın yönetiminde teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra kondisyon çalışmaları da yapıyorlar.

 

Erkeklerde Oğulcan Deniz, Çağatay Sami Söke, Mert Kurtulmuş, Kaya Göre, Sırrı Can Korkmaz, Batur Onan, Koray Kırcı, Atakan Gezer, Ege Melih Azkara, Cem Ertürk, Erk Can Solmaz, Oğuzhan Ceylan, Metehan Tolunay Sümer, Yankı Erel, Yaman Mir Yıldırım ve Kerim Han Bilge kampa katılırken kızlarda da Yağmur Akdemir, Esen Kökçe, Müge Topsel, Ege Tomey, Merve Gülten, Hazal Ünlügenç, Tuna Kaya, İpek Uysal, Erem Akyurt, Ceylin Günay, Talya İrem Köken, Tülin Dağılmışgül, Mina Güner Karamercan, Sena Lara Nural, İrem Kaftan, Özge Kaçak yer aldı.