Şampiyonlar kupalarını aldı

Ankara Tenis Kulübü'nde düzenlenen Uluslararası 14 Yaş Hitit Kupası'nda çiftlerde final maçları oynandı. Erkeklerde Sarp Ağabigün/Efekan Bülbül, çift kızlarda da Melis Bayraktaroğlu/Melissa Sehovic turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

 

Avrupa Tenis Birliği (Tennis Europe) takviminde yer alan Uluslararası 14 Yaş Hitit Kupası'nda genç raketlerimiz çiftlerde birinci olarak önemli bir başarıya  imza attı. Çift erkekler finalinde iki numaralı seribaşı Sarp Ağabigün/Efekan Bülbül, Oğulcan Deniz/Berke Mangaloğlu ikilisini 6-2, 7-6'lık setlerle geçerek mutlu sona uzandı. Çift kızlar finalinde ise gülen taraf Esen Kökçe/Defne Özerden'i 6-4'lük setlerle mağlup eden Melis Bayraktaroğlu/Melissa Sehovic oldu.

 

Melis'ten final

Turnuvanın tekler ana tablosunda yarı final maçları sonrası finalistler belirlendi. Çiftlerde kupayı kazanan Melis Bayraktaroğlu, İnci Öğüt karşısında 1-6, 6-0, 6-4'le galip gelirken finalde Emel Abibula'yla eşleşti. Tek erkekler yarı finalinde ise genç raketlerimiz Sarp Ağabigün ve Alp Şentay rakiplerine kaybederek finale yükselemedi.