Tenis şöleni başlıyor

 Türk Telekom İzmir Cup’ta ana tablo maçları başlıyor. Turnuvanın ilk gününde 1 numaralı seribaşı Igor Kunitsyn ve Haluk Akkoyun da korta çıkacak.

Türkiye’nin en önemli tenis organizasyonlarından Türk Telekom İzmir Cup’ta eleme maçları tamamlandı. Karşıyaka Tenis Eğitim Merkezi’ndeki turnuvada Theodoros Angelinos (Yunanistan), Michail Elgin (Rusya), Artem Smirnov (Ukrayna) ve Marin Bradaric (Hırvatistan) eleme maçlarını kazanarak ana tabloda oynamaya hak kazandılar.

HALUK’UN RAKİBİ KUMANTSOV
Turnuvanın ilk gününde, wild card’la oynayan Türk tenisçilerden Haluk
Akkoyun korta çıkacak. Akkoyun turnuvadaki ilk maçını Rus Andrey
Kumantsov’la oynayacak. Milli raket İstanbul Challenger’da ilk turda Belçikalı Niels Desein’i geçerek kariyerinde bir ilki gerçekleştirmişti.
İlk günkü tek çiftler maçında ise Ergün Zorlu/Anıl Yüksel ikilisi Tuna
Altuna/Sam Groth’la karşı karşıya gelecek. İlk gün akşam seansında Türk Telekom İzmir Cup’ın 1 numaralı seribaşı Rus Igor Kunitsyn, Britanyalı Jamie Baker ile mücadele edecek.
Turnuvanın ilk gününde, wild card’la oynayan Türk tenisçilerden Haluk
Akkoyun korta çıkacak. Akkoyun turnuvadaki ilk maçını Rus Andrey
Kumantsov’la oynayacak.

MARSEL ÇARŞAMBA OYNUYOR
Turnuvaya 4 numaralı seribaşı olarak katılan, geçen yılın finalisti Marsel İlhan’ın ilk maçını Çarşamba gün oynaması bekleniyor. Bosna-Hersek’in Banja Luka kentindeki turnuvada Pazar günü oynaması gereken final maçı yağmur nedeniyle ertelenen İlhan’ın, Salı günü İzmir’de olması bekleniyor.
Milli raket ilk maçını dünya sıralamasında 297. Sırada bulunan
Avustralyalı James Lemke ile yapacak.