ITF, ITF World Tennis Number Güncellemelerini Duyurdu

ITF, ulusal federasyonlara gönderdiği yazıda ITF Dünya Tenis Numarası (WTN) için heyecan verici bir adım daha atıldığını bildirdi. ITF’ten gelen açıklamaya göre 19 Temmuz'da, 50 genç erkek ve 50 genç kız, itftennis.com'da ITF Dünya Tenis Numaralarının ITF Player Profillerine eklendiğini görecekler.

ITF’ten gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ITF World Tennis Number'ın önümüzdeki aylarda ve yıllarda genç oyunculara ve onların ulusal federasyonlarına sağlayacağı önemli faydalar göz önüne alındığında, bu proje önemli bir kilometre taşıdır. Oyuncuların ilk örneği, geniş bir ülke ve bölge yelpazesini temsil edecek şekilde seçilmiştir.

Önümüzdeki haftalarda, genç oyuncularımız için aşağıdaki amaçlarla daha fazla ITF Dünya Tenis Numarası yayınlanacaktır:

  • Platformun farkındalığını artırma
  • Oyuncuların kendi numaralarına ulaşmalarına izin vermek
  • ITF Dünya Tenis Turunda ITF Dünya Tenis Numarasının tanıtılması
  • Ulusal federasyonlara projeye katılımlarını teşvik etme fırsatı sağlanması
  • Daha geniş kapsamlı bir sunuma hazırlanırken ITF Dünya Tenis Numarası Oyuncu Profillerine ilgi oluşturulması

Bir Oyuncu Profili’nde yayınlanan her Numara, doğrudan worldtennisnumber.com’a ve eğitim videomuza bağlanacaktır. ITF ayrıca önümüzdeki günlerde tüm ITF World Tenis Turu Junior Oyuncularını bu yayın hakkında bilgilendirecektir. ITF Dünya Tenis Numarası, Juniors oyuncular için son derece önemli olacak ve onlara kendi yerel ortamlarında rekabet ederken küresel olarak tutarlı bir ölçü sunacak, böylece yarışmak için uluslararası seyahat etmeye karar vermeden önce bilinçli kararlar verebileceklerdir. Ve haftalık olarak güncellendiği için doğruluğundan emin olabilirler. ITF Genç Oyuncu Profilleri’ne daha fazla ITF Dünya Tenis Numarası eklendikçe sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.