Tenis camiasından Büyük Önder'e saygı

Antalya’nın Manavgat ilçesi Ali Bey Club Manavgat tesislerinde koordinasyon toplantısı için bulunan tenis camiası da tüm yurtta olduğu gibi Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75. Yıldönümü’nde saygıyla andı.

 

Merkez kort yanında gerçekleştirilen Ata’ya Saygı Töreni’nde iki yetişkin ve iki çocuğun tuttuğu Atatürk resmi karşısında saatler 9’u 5 geçe saygı duruşunda bulunuldu.

 

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Sayın Osman Tural, tenis hakemleri, milli takım antrenörleri, teknik kurullar, tenis kulüplerinin yönetici ve oyuncularının hazır bulunduğu törende duygusal anlar yaşandı. Saygı duruşunun ardından TTF Başkanı Osman Tural, gün anlam ve önemin belirten konuşmasında ise bazı katılımcıların gözlerinin yaşlandığı görüldü.

 

Başkan Tural, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 75. Yıldönümü ve Atatürk ile ilgili çok şey söylenebileceğini ancak Atatürk ile ilgili söylenmesi gereken en önemli hususun 57 yıllık yaşam sürecine bu kadar çok işi sığdırabilen dünyada başka bir lider olmadığına dikkat çekti.