Doğu İlleri Arası Takımlar Şampiyonası sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerini kapsayan Doğu İlleri Arası Takımlar Şampiyonası, Ağrı'da tüm heyecanı ile devam etti ve bugün final maçlarının oynanması ile sona erdi. Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı yerleşkesinde yer alan Ağrı Tenis ve Yüzme Kulübü'nde başlayan Doğu İlleri Arası Takımlar Şampiyonası’na 19 ilden 160 sporcu, 22 erkek takım, 9 kız takımı olmak üzere toplam 29 takım mücadele etti. Kafile ekipleri ile birlikte toplam 255 kişi katıldı.

 

Doğu İlleri Arası Takımlar Şampiyonası'nda yer alan oyuncuları ziyaret eden Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan; Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim ve Ağrı Tenis ve Yüzme Kulübü Başkanı Kasım Kaya ile birlikte tüm hafta müsabakaları izlediler. Vali Tekinarslan, ekibi ile birlikte Doğu İlleri Arası Takımlar Şampiyonası Koordinatör ve görevlileri Erkan Bayazıtlı, Fırat Balkis ve Serpil Sungur’a çok teşekkür etti ve "Ağrı'nın tüm imkânları geçen yıl olduğu gibi tamamen hizmetinizdedir. Ağrı'da bu büyük heyecanı görmek ve tenisçilerimizin maçlarını seyretmek beni çok mutlu ediyor. Bu vesile ile bu büyük spor projeleri için Türkiye Tenis Federasyonu'na ve sizin nezdinizde Başkan Osman Tural’a bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi. Vali Tekinarslan, tüm kafile ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirip sporcular ile tek tek sohbet etti. Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası'nda yer alan tüm idareci, kaptan, antrenör ve oyunculara katılımlarından ve başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Doğu İlleri Arası Takımlar Şampiyonası'nda erkeklerde Diyarbakır Dicle Üniversitesi SKS birinci, Erzurum Ayzen Tenis Kulübü ise ikinci oldu. Bayanlarda Erzurum Tozoğlu Tenis Kulübü birinci, Şanlıurfa Tenis Kano Kulübü ise ikinciliği elde etti.

 

Başkan Kaya’nın Anadolu Ajansına verdiği demeçte “TTF’nin doğu ve güneydoğu illerinde yaptığı atılımlar sayesinde tenis popüler bir branş olma başarısı gösterdi. Buraya gelen sporcu kardeşlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Umarım bundan sonraki turnuvalarda daha iyi sonuçlar, daha kaliteli ortamlarda buluşuruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim “ dedi.

 

Doğu İlleri Arası Takımlar Şampiyonası'nda yer alan tüm idareci, kaptan, antrenör ve oyunculara katılımlarından ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

 

Saygılarımızla.

 

Türkiye Tenis Federasyonu