Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası yoğun katılımla devam ediyor

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerini kapsayan Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası, Ağrı'da tüm heyecanı ile devam ediyor. Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı yerleşkesinde yer alan Ağrı Tenis ve Yüzme Kulübü'nde başlayan Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası’na 19 ilden 160 sporcu ve kafile ekipleri ile birlikte toplam 255 kişi katıldı. Kulüplerin 29 takım ile katıldığı Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası, 24 Ağustos Cumartesi günü yapılacak final karşılaşmaları ile sona erecektir.

 

Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası'nda yer alan oyuncuları ziyaret eden Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan; Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim ve Ağrı Tenis ve Yüzme Kulübü Başkanı Kasım Kaya ile birlikte müsabakaları izledi. Vali Tekinarslan, ekibi ile birlikte Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası Koordinatör ve görevlileri Erkan Bayazıtlı, Fırat Balkis ve Serpil Sungur’a çok teşekkür etti ve "Ağrı'nın tüm imkânları geçen yıl olduğu gibi tamamen hizmetinizdedir. Ağrı'da bu büyük heyecanı görmek ve tenisçilerimizin maçlarını seyretmek beni çok mutlu ediyor. Bu vesile ile bu büyük spor projeleri için Türkiye Tenis Federasyonu'na ve sizin nezdinizde Başkan Osman Tural’a bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Tekinarslan, tüm kafile ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirip sporcular ile tek tek sohbet etti. Doğu İlleri Arası Takım Şampiyonası'nda yer alan tüm idareci, kaptan, antrenör ve oyuncularımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla.

Türkiye Tenis Federasyonu