Seçme kampları devam ediyor

Türkiye Tenis Federasyonu teknik direktörü Lluis Bruguera ve kondisyoner Salvador Sosa gözetimindeki yaş grupları milli takım seçme kampları Ankara Tenis Kulübü kortlarında düzenleniyor.

 

Milli takımlarda yaş grupları seçme kampları, TTF teknik direktörü Lluis Bruguera eşliğinde Ankara Tenis Kulübü'nde gerçekleşiyor.  6 Aralık tarihinde sona eren 12 yaş kampının ardından, seçmeler 14 yaşta devam ediyor. Kampa katılan genç raketler günde 4.5 saat kortta kalırken 3 saat tenis eğitimi ve 1.5 saat kondisyon eğitimi alıyor. Lluis Bruguera'nın yakından ilgilendiği geleceğin yıldız adayları gösterdikleri performansla İspanyol teknik adamın da dikkat çekiyor. 

 

İnteraktif eğitim ortamı

TTF teknik direktörü Lluis Bruguera ve dünyaca ünlü kondisyoner Salvador Sosa'nın gerçekleştirdiği eğitime, antrenörler de oldukça yoğun ilgi gösteriyor. İnteraktif bir ortamda gerçekleşen seçmelerde, antrenörler Lluis Bruguera ve Salvador Sosa'yla çalışma fırsatı yakalıyor. Kampta oyuncuları bulunmayan antrenörlerin de katıldığı seçmeler 16 yaş kampının ardından sona erecek.