Kurul koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

,Türkiye Tenis Federasyonu bünyesinde 2012 yılında görev yapacak olan kurulların üyeleri, Ankara Tenis Kulübü'nde bugün gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında bir araya geldi. 50'e yakın üyenin katıldığı toplantıda 2012 talimatları, milli takımlar, sokak tenisi gibi konularda görüşüldü.

 

Ankara Tenis Kulübü ev sahipliğinde 2012 kurulları koordinasyon toplantısı bugün düzenlendi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, TTF teknik direktörü Lluis Bruguera, teknik kurul, eğitim kurulu, milli takım yaş grubu antrenörleri, sporcu gelişim kampları antrenörleri ve sokak tenisi koordinasyon ekibi, toplantıda hazır bulundu.

 

Önümüzdeki yılın talimatlarının görüşülürken Türk tenisinin gelişimi için öne çıkan maddeler de gündemdeydi. Toplantının başında söz alan TTF Başkanı Ayda Uluç "Bu yıl görev alacak tüm antrenörlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz yılı önemli bir noktada tamamladık. 2012'de de ivmemizin artarak devam edeceğinden hiçbir şüphem yok" dedi. TTF teknik direktörü Lluis Bruguera da "2010 senesi itibariyle bir yılın sonunda çalışmalarımız en iyi şekilde devam ediyor. Herşey olumlu yönde ilerliyor ve bu çalışmalarımızı elimizden gelen en iyi şekilde hızlandırmak için çabalayacağız" şeklinde konuştu. 

 

2012 yılında görevli kurulların bir araya geldiği koordinasyon toplantısına 40'ın üzerinde antrenör katılım sağladı.

 

Türkiye Tenis Federasyonu 2012 Kurulları: KURULLAR