Şenoğlu, WTA Championships'ı tanıttı

 

Önümüzdeki üç yıl boyunca İstanbul'da düzenlenecek olan WTA Championships'in tanıtım çalışmaları olan "Hangi Üniversite Tenisi Daha Çok Seviyor" hız kesmeden devam ediyor. 25-30 Ekim 2011 tarihleri arasında Sinan Erdem'de düzenlenecek organizasyonun tanıtımı kapsamında İpek Şenoğlu, Naz Karagöz ile engelli tenisçilerimiz Abdullah Özdemir ve Başar Koç, Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı Kampüsü'nde bir seminer verdi. Seminerde öğrenciler "WTA Championships" hakkında merak ettiklerini öğrenirken turnuva biletlerini de ücretsiz olarak temin ettiler.

 

Seminerde WTA'ın öneminden bahseden Şenoğlu, "Ekim ayında yapılacak olan turnuva, takvimin en büyük organizasyonu. Bu sadece parayı vermekle alınan bir organizasyon değil. Şampiyonanın ülkemize getirilmesinde çok daha fazla emek var. Sezon Sonu Şampiyonası'nın (WTA Championships) Türkiye'de yapılacak olması tenisin ne kadar geliştiğinin de bir göstergesidir" derken gelecek planları hakkında konuşan Naz Karagöz "İleride WTA klasmanında ilk 50 tenisçi arasına girmeyi planlıyorum" sözlerini sarf etti.

 

Şenoğlu ve beraberindeki katılımcılar daha sonra ufak bir gösteri maçı yaptı. Semineri öğrenciler arasında izleyen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş, Yönetim Kurulu Üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, gösteri maçını da yakından takip etti.