ITF Toplantısı İstanbul'da Yapılıyor

Her yıl dünyanın değişik bölgelerinde yapılmakta olan Uluslar arası Tenis Federasyonu (ITF) Yönetim Kurulu Toplantısı’na bu yıl İstanbul ev sahipliği yapıyor.

 

3 günlük İstanbul Programı’na TTF Başkanı Ayda Uluç, ITF Başkanı Francesco Ricci Bitti, Executive Baskan Yardımcısı Juan Margets ve dünyanın değişik ülkelerinden gelen yönetim kurulu üyeleri katıldığı toplantı Ceylan Intercontinental Hotel’de gerçekleştiriliyor.

 

TTF Baskanı Ayda Uluc, yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada ITF yönetim toplantılarının İstanbul’ da yapılmasından dolayı katılımcılara teşekkür etti. TTF olarak yıllardır ITF ile işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Ayda Uluç, ‘’bu verimli işbirlikteliklerinin daha uzun yıllar devam etmesini istiyoruz. Türkiye’nin uluslararası turnuva sayısında müthiş bir artış var. Türkiye’nin bu turnuvalarla dünya tenis platformunda sporcularının önemli bir yeri olacağını düşünüyoruz‘’ dedi.

 

Toplantıda konuşan ITF Başkanı Francesco Ricci Bitti ise, WTA Championship Turnuvası’nı yakından takip ettiklerini ve Türkiye’nin bu büyük organizasyonlara ev sahipliği yaparak Türk tenisine büyük bir ivme kazandıracağına inandıklarını söyledi. Pazar günü ayrılacak olan heyet, 3 gün boyunca toplantılarına devam edecek ve İstanbul şehrini az da olsa gezme fırsatı yakalayacak.