Covid-19 Tedbirleri

Tenis Kulüplerinin Yeniden Açılması ve Covid-19 Döneminde Değişen Tüketici Alışkanlıklarına Yönelik Çözümler

Pandemi sürecinde kapalı kalan kulüplerimiz geleceğini nasıl tahmin edip planlayabilir? Kulüplerimizin bu süreçte bir yol planı çizmelerine ve stratejilerini belirlemelerine destek olmak için hazırlanan 'Tenis Kulüplerinin Yeniden Açılması ve Covid-19 Döneminde Değişen Tüketici Alışkanlıklarına Yönelik Çözümler' konu başlıklı sunuma aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tenis kulüplerinde tenis oynanırken küresel COVID-19 salgını nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve Spor Bakanlığı’nın önerilerine uygun olarak hazırlanan, ITF veTTF’nin mevcut organizasyon gerekliliklerine eklemeler yapılarak düzenlenen ek tedbirler ve uyulması gereken kurallar belirlenmiş ve bir belge olarak hazırlanmıştır.

Türkiye Tenis Federasyonu, tenise güvenli bir şekilde geri dönüşü desteklemek adına Covid-19'a maruz kalma ve yayılma riskini en aza indirmek için izlenmesi gereken protokolleri derlemiştir. Ulusal ve Uluslararası turnuva düzenleyecek kulüplerin aşağıdaki dökümanda belirtilmiş olan Covid-19 önlemlerini almaları gerekmektedir.

 

Dökümana Erişmek İçin Tıklayın
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi
Spor Toto
Mega Saray