Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası Oyuncu Listeleri ve Takım Puan Tablosu ile Oynanma Şekilleri

2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası başvuruları 23 Ocak Salı 2024 tarihinde sona ermiş olup gönderilen listeler 3'ncü hafta puanlarına göre tanzim edilmiştir. Sporcuların başvuruları bir alt kategoride ise puanlarının %70’i, iki alt kategoride ise puanlarının %40’ı, üç alt kategoride ise puanlarının %10’u, dört alt kategoride ise puansız şekilde yansıtılmıştır. Yapılan itiraz ve düzenlemelerden sonra nihai listeler aşağıda sunulmuştur.

-Bireysel puanı ile takımının seri başı veya ana tablo takımı olmasını sağlayan oyuncu veya oyuncuların takım şampiyonası boyunca en az 1 takım maçında oynaması gerekmektedir. Oynamadığı takdirde takım tüm maçlarını kaybetmiş sayılarak Disiplin talimatına aykırı davranıştan Disiplin kuruluna sevk edilir.
-Turnuvayı son gününe kadar hükmen mağlup olmadan tamamlamayan takımlara katılım ücreti kadar ceza verilecektir ve oyuncularına puan verilmeyecektir.
-Vizeler 2 Şubat Tarihli kontrol sağlanmıştır, Kulüplerin katılım ücreti, tescil, vize ve lisans işlemleri eksik olanlar için salı gününe kadar süre tanınmıştır, aksi takdirde liste dışı bırakılacaktır.

Maçların Oynanma Şekli
Takımlar Sıralama 2024 (Kadın)
Takımlar Sıralama 2024 (Erkek)
Takım ve Oyuncu Puanları 2024 Kadınlar
Takım ve Oyuncu Puanları 2024 Erkekler