2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası Başvuruları

Kulüplerin eksik evrak ve başvurularını tamamlamaları için son başvuru 23 Ocak Salı Günü'ne kadar uzatılmıştır, başvuruların mail yoluyla Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine evrak ve başvuruları ile gönderilmeleri gerekmektedir.

-Belirtilen son başvuru tarihinden sonra yapılan ekleme ve değişiklikler kabul edilmeyecektir.

2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası eleme turu, 2- 6 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya Manavgat'taki Alibey Club'da düzenlenecektir.  Ana tablo müsabakaları 13-18 Mayıs 2024  tarihleri arasında grup müsabakaları şeklinde oynanacaktır ,

-Takımlar her kategoride lisansı kendinde olmayan sporcular için en fazla 1 (bir adet) başka kulüp sporcusu oynatabilirler.

-Bahse konu şampiyonaya puan sıralamasına göre her yaş grubundan en fazla 40 takımın başvurusu kabul edilecektir.
-Ana tablo takımlarında olası sakatlanma vb. olaylar için, oyuncu ekleme veya değişiklikleri, 3. hafta puanlarına göre, takımın ama tabloya girmesini değiştirmeyecek şekilde olması halinde, 15 Mart Cuma günü 17:00 a kadar mail yoluyla Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirilmelidir.
-Turnuvayı son gününe kadar hükmen mağlup olmadan tamamlamayan takımlara katılım ücreti kadar ceza verilecektir ve oyuncularına puan verilmeyecektir.
- Takımlar ilan edildikten sonra gelmeyeceğini 2 gün içerisinde beyan etmeyen kulüpler Federasyonun belirlemiş olduğu ceza tutarını ödemekle yükümlüdür.

2024 Masters Takım Şampiyonası Talimatı

2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası Başvuru Formu

2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası Program ve Oda Fiyatları