2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası Başvuruları

2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası eleme turu, 2- 6 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya Manavgat'taki Alibey Club'da düzenlenecektir. 

Ana tablo müsabakaları 13-18 Mayıs 2024  tarihleri arasında grup müsabakaları şeklinde, katılım sayısına göre hem Club & Park Manavgat hem Sorgun Resort kortlarında yapılacaktır.

Her bir yaş kategorisinde katılım sayısı 16 takımın üzerinde olması durumunda 2 -6 Mart 2024 tarihleri arasında eleme maçları oynanacaktır: Puan sıralamasına göre ilk 8 takım haricindeki takımlar grup müsabakaları şeklinde 5 gün, katılım sayısına göre hem Antalya Manavgat'taki Alibey Club hem Sorgun Resort kortlarında eleme oynayacaktır. Ana Tablo 12’lik gruplar şeklinde yapılacak olup elemeden her bir yaş grubunda 4 takım ana tabloya çıkacaktır. ( Eğer bir kategoride toplam katılım sayısı 12 den fazla, ama 16  takım ya da daha az ise  eleme yapmaksızın ana tablo 16 takımdan oluşacaktır.)

Her bir kategoride puan sıralamasının belirlenmesi 5 maç oynanan takımlarda ilk 4 oyuncunun puanlarının toplamından, 3 maç oynanan takımlarda ise ilk 2 oyuncunun puanlarının toplamından elde edilen takım puanına göre yapılır. 

22/04/2022 onay tarihli 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu'na bağlı olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından dernekleri spor kulübüne çevirme süresi 26.10.2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bu nedenle,

2024 yılı takımlar Şampiyonası takım kurma ve turnuvaya katılma şartları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir:

2024 tescil ücretini yatırmış olan kulüpler, 2024 vizesini yaptırmış olmaları şartıyla kendi kulüplerinden veya ferdi lisansa sahip sporcularından kurulu takımlar ile kulüpleri adına Takımlar Şampiyonasına başvuru yapabilirler.

-Takımlar her kategoride lisansı kendinde olmayan sporcular için en fazla (bir adet) başka kulüp sporcusu oynatabilirler.

 -Yabancı ülke  vatandaşı olan sporcular bu kontenjana dahil olacaktır.

-Şampiyonaya katılmak isteyen, 2024 yılı tescili yapılmış kulüplerin; 2024 yılı lisansını/vizesini ödemiş oyunculardan oluşan takım listelerini aşağıdaki formlara uygun şekilde doldurarak  19 Ocak 2024 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

-Bahse konu şampiyonaya puan sıralamasına göre her yaş grubundan en fazla 40 takımın başvurusu kabul edilecektir.
-Ana tablo takımlarında olası sakatlanma vb. olaylar için, oyuncu ekleme veya değişiklikleri, 3. hafta puanlarına göre, takımın ama tabloya girmesini değiştirmeyecek şekilde olması halinde, 15 Mart Cuma günü 17:00 a kadar mail yoluyla Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirilmelidir.
-Turnuvayı son gününe kadar hükmen mağlup olmadan tamamlamayan takımlara katılım ücreti kadar ceza verilecektir ve oyuncularına puan verilmeyecektir.
-Belirtilen son başvuru tarihinden sonra yapılan ekleme ve değişiklikler kabul edilmeyecektir.

2024 Avrupa Takımlar Şampiyonası  sonbaharada Türkiye’de oynanacaktır. Bu şampiyonaya 2024 Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonasında ilk 3’e giren takımlar iştirak edebileceklerdir.

-2025 yılı için tüm takımlarda oynayan sporcular kulüp bünyesinde lisanslı olarak mücadele edeceklerdir.


Başvuru Formu
Program ve Oda Fiyatları
2024 Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası Talimatı