Doğu ve Güneydoğu Anadolu Takım Şampiyonası Duyurusu

26-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Şırnak Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Tenis Kortlarında gerçekleşecek 2022 Doğu ve Güneydoğu Anadolu Takım Şampiyonası müsabakalarına katılım hakkı olan kulüplerimizin, 19 Ağustos Cuma günü saat 23.59'a kadar i-kort sisteminin ilgili bölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

2022 Doğu ve Güneydoğu Anadolu İlleri Takım Şampiyonası'na müracaat hakkı olan illerin listesi şu şekildedir:

Doğu Anadolu Bölgesi: Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak

Başvuru için:

Katılım hakkı olan kulüplerimizin 2022 Yılı Kulüp Tescillerini yaptırıp kendi hesapları ile i-kort'a giriş yaptıktan sonra "Kulüp Listeleri" linkine tıklayarak takım listelerini oluşturmaları gerekmektedir. Takım listesini oluşturacak kulübümüz takım şampiyonasında oynayacağını, oluşturulacak takımın kadın/erkek olduğunu seçtikten sonra, oyuncuların listesi gelecektir. Listede sadece o şampiyonada oynama hakkı bulunan oyuncular bulunacaktır. Listeden istenilen sporcular seçilip, takım oluşturulduktan sonra "kaydet" tuşu ile takımın kaydı yapılır. Oluşturulmuş olan takımlar kayıt süresi bitene kadar kulüp tarafından değiştirilebilir.

Takım listelerinin oluşturulması sırasında sorularınız olursa Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail yollayarak destek alabilirsiniz.

Tüm kulüplerimize başarılar dileriz.

Türkiye Tenis Federasyonu