TTF/ITF 2006 Doğumlu Sporcular ve Antrenörleri 2. Gelişim Kampı Katılımcı Listesi

2-5 Eylül tarihleri arasında, Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait  Tenis Kompleksi kortlarında, ITF Uzman Eğiticisi Hrvoje Zmajic yönetiminde düzenlenecek olan Gelişim Kampına katılacak Sporcu ve Antrenör katılımcı listesi ekte verilmiştir.

·     Kampa katılacak sporcu ve antrenörlerin 2 Eylül Pazartesi günü sabahı 09.00 da Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tenis Kompleksinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

·      Önceki duyuruda belirtildiği üzere Antrenörü olmayan Sporcuların kampa katılımlarına izin verilmeyecektir.

·    2 Eylül Pazartesi günü sabahı kampın açılışı ile birlikte antrenör ve sporculara kampın işleyişi ve kuralları hakkında bilgi verildikten sonra antrenörlere yönelik gelişim kampının ana konusuyla ilgili, sporcularda geliştirilmesi gerekli yönler ve yapılması gerekli çalışmaları içeren eğitimin verileceği toplantı yapılacaktır. Bu eğitimler kamp süresince sporcularla yapılacak antrenmanlar öncesi ve sonrasında da devam edecek, tüm antrenörlerin katılımları zorunludur.

·        Kamp çalışmaları 5 Eylül Perşembe günü 16.00 da yapılacak kapanış ile sona erecek, katılım gösteren tüm sporcu ve antrenörlere katılım belgesi verilecektir. 

 

Katılımcı Listesi