'Worldwide Coaches Conference' 2015 Türkiye'de

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (ITF) her iki yılda bir düzenlediği dünyanın en geniş katılımlı tenis antrenörleri konferansı, "Worldwide Coaches Conference", 2011 Mısır (778 katılımcı) ve 2013 Meksika (817 katılımcı) dan sonra 23-29 Kasım 2015 tarihinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

RIU Kaya Palazzo ve RIU Kaya Belek Otelleri Kongre Merkezi'nde düzenlenecek konferansa, tenis antrenörleri ve kondisyonerler dışında spor bilimcileri, üniversite profesörleri, Davis Cup ve Fed Cup kaptanları katılabilecek.

Şu ana kadar kesinleşmiş olan aşağıdaki isimlerin konuşmacı olarak katılacağı açıklanmıştır.

Dave Miley (ITF Tennis Development), Francis Roig ( https://en.wikipedia.org/wiki/Francisco_Roig ), Mats Merkel ( http://www.tennishead.net/news/academy/2013/09/19/masterminds-of-tennis-mats-merkel ), Mike Barrell, Antoni Girod, Louis Cayer, Doug MacCurdy ( http://www.tennisicoach.com/en/icoach-experts/Doug%20MacCurdy.aspx ), Frank V. Fraayenhoven, Biljana Veselinovic, Beni Linder, Gabe Jaramillo, Debbie Kirkwood, Warren Pretorius, D.Novak, M. De Vylder, E.Vicencio, V. Cabral, C. Genevois, Hrvoje Zmajic ( http://www.itftennis.com/development/development-officers/europe.aspx ), H.Sakurai, M. Van de Braam, Philipp Born, Dominik Hrbaty, C. Lewit, Leon Smith ve Judy Murray ( https://en.wikipedia.org/wiki/Judy_Murray ).

Konferansın bu yıl belirlenen konuları ise;

- 10 & Under
- Long term player development
- Conditioning
- Biomechanics
- Psychology
- Performance analysis
- Training
- Injury Prevention
- Methodology
-Tactics
- Movement
- Coach Education
- IT- Juniors

Konferansa katılacak olan Antrenörlerimizin;

http://www.cvent.com/events/19th-itf-worldwide-coaches-conference-by-bnp-paribas/event-summary-14da319e868042f39ff7531c7c8fd09e.aspx linkinden katılım başvurusu yapması gerekmektedir.