İlk gün iki tur

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun takviminde yer alan 10 bin dolar toplam ödüllü İzmir Cup Tenis Turnuvası'nın ana tablo ilk gününde iki oyuncumuz tur atlamayı başardı.

 

İzmir Ulusal Tenis Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen ITF Izmir Cup Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları dün başladı. Bir numaralı seribaşı Melis Sezer, Rus rakibi Yuliya Alexansdrova'yı 6-2, 6-1'lik setlerle geçerken genç raketlerimizin mücadelesinde Melis Bayraktaroğlu, İram Talya Köken'i 6-2, 6-0'la mağlup etti ve ikinci tura yükseldi.


Tek kadınlar ana tablosunda ilk gün korta çıkan diğer oyuncularımız Seda Arantekin ve Sena Lara Nural rakiplerine kaybederek turnuvaya veda etti. Turnuvanın çiftler ana tablosunda da Milena Zubkov, Rumen partneri Stefana Andrei ile ilk turda Büşra Kayrun/Hazal Ünlügenç'i 5-7, 6-2, 10-8'lik setlerle geçmeyi bildi. Yağmur Akdemir/Kate Zueva ise Martina Caciotti/Stephanie Scimone'ye 6-0, 6-2 ile yenilerek tur şansını yitirdi.

 

Mücadelenin ikinci gününde teklerde dört, çiftlerde de altı oyuncumuz saat 15.00'da başlayacak ilk tur maçları için korta çıkacak.

 

27.06.2012 Maç Programı