Ergün ve Haluk turladı

Antalya'da gerçekleşen ITF Futures Tenis Turnuvası'nda mücadele eden Ergün Zorlu ve Haluk Akkoyun ilk turda rakiplerini geçmeyi başardı.

 

Antalya Belconti Otel'de gerçekleşen ITF Futures serisinde bu hafta raketlerimiz turnuvaya galibiyetle başladı. Birinci turda Haluk Akkoyun, İtalyan Korenzo Giustino'yu 7-5, 6-3'le mağlup etti ve İtalyan Edoardo Eremin'in rakibi oldu. Ana tablonun ilk günü korta çıkan bir diğer oyuncumuz Ergün Zorlu da İspanyol David Perez Sans'ı 6-3'lük iki set geçti. Zorlu, Muhammed Safwat - Nico Matic maçının galibiyle oynayacak. Ana tablonun ikinci gününde teklerde Barış Ergüden, iki numaralı seribaşı Boy Westerhof'la oynayacak.

 

Çiftlerde ise biten tek karşılaşamada Barkın Yalçınkale/Anıl Yüksel ikilisi, Shahin Khaledan/Kiarash Souri'yi 6-1, 6-2'lik setlerle yenerek çeyrek finale yükseldi. 

 

Davis Kupası kadrosunda bulunan oyuncularımızın ağırlıklı mücadele ettiği turnuvanın ikinci gününde teklerde Barış Ergüden, çiftlerde de Marsel İlhan/Ergün Zorlu, Barış Ergüden/Cem İlkel, Haluk Akkoyun/Richard Ruckleshausen korta çıkacak.