Soylu son dörtte

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Grade 2 ITF Gençler serisinde İpek Soylu, teklerde yarı finale yükselmeyi başardı. Genç temsilcimiz çiftlerde ise turnuvaya çeyrek finalde veda ederken, çiftler erkeklerde Cem İlkel yarı finale yükselemedi.

 

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun takviminde bulunan ITF Potchesfstroom Gençler Tenis Turnuvası'nda İpek Soylu, bir numaralı seribaşını mağlup ederek tekler ana tabloda son dört raket arasına kalmayı başardı. Beş numaralı seribaşı olan genç tenisçimiz, bir numara Zarah Razafimahatratra'yı 2-6, 7-6, 6-2'lik setler mağlup ederek yarı final biletini kaptı. Soylu, finale yükselmek için altı numaralı seribaşı Karin Kennel'le oynayacak. İpek Soylu, tekler ana tabloda ise partneri Barbora Stefkova'yla bir numaralı seribaşı Kristyna Rouckova/Katerina Siniakova'ya 7-5, 6-4'le mağlup oldu ve yarı finale yükselemedi.

 

Çift erkekler ana tablosunda korta çıkan oyuncumuz Cem İlkel ise partneri Karim Hossam'la turnuvaya çeyrek finalde veda etti. Karim Hossam/Cem İlkel, ev sahibi ikili Wayne Montgomery/Matthew Rossouw'a 6-4'lük iki set sonunda kaybetti.