Yine yarı final

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun takvimindeki ITF Gençler Fujairah'ta korta çıkan raketlerimizden Naz Karagöz, teklerde yarı finale yükselmeyi başardı. Çeyrek finaldeki bir diğer oyuncumuz Ege Tomey de Sırp Ostojic'le oynayacak.

 

Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen ITF Gençler Fujairah'ta mücadele eden raketlerimizden Naz Karagöz, adını yarı finale yazdırdı. Genç raket, turnuvanın ikinci turunda bugün oynanan maçta Daria Chernyshkova'yı 7-5, 6-2'yle geçerken son sekizde ABD'den Olivia Hauger'le eşleşti. Karagöz, rakibini 6-4, 6-2'yle turnuva dışında bırakarak son dört raket arasına kalmayı bildi. Naz, geçtiğimiz hafta düzenlenen ITF Gençler Abu Dabi'de final oynamıştı. 

 

Tekler ana tabloda yoluna devam eden bir diğer tenisçimiz Ege Tomey de ikinci turda Tria Rizki Amalia'yı 6-2, 0-6, 6-2'lik setlerle mağlup ederek dört numaralı seribaşı Kristina Ostojic'in rakibi oldu. Teklerde mücadele eden raketlerimiz Müge Topsel ve Yağmur Akdemir ise turnuvaya ilk turda veda etmişti. 

 

Çiftler ana tablosunda Yağmur Akdemir/Naz Karagöz, çeyrek finalde Argyriou/Savva'yle oynadı. Akdemir/Karagöz ikilisi, 6-0, 2-6, 10-5'le kazanarak yarı finalist oldu. 

 

Erkeklerde ise Mert Adanalı ve Egehan Sertkaya tekler ana tablosuna ikinci turda veda ederken, çiftlerde de ilk turu görmüştü. 

 

*Ege Tomey - Kristina Ostojic müsabakasının sonucu güncellenecektir.