Davis Kupası kadromuz belli oldu

Davis Kupası'nda Avrupa-Afrika İkinci Grubu'nda Bosna Hersek ile karşılaşacak milli takımımızın kadrosu açıklandı.

 

Avrupa-Afrika İkinci Grubu'nda Bosna Hersek'le karşılaşacak olan Davis Kupası kadromuz belli oldu. Alaaddin Karagöz kaptanlığında 10-12 Şubat 2012 tarihlerinde Ankara Tenis Kulübü'nde Bosna Hersek serisini oynayacak takımımızın kadrosu Marsel İlhan, Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu ve Umud Barış Ergüden'den oluşuyor. Geçen yıldan tek değişikliğin olduğu kadroya yeni katılan ise son Türkiye Şampiyonu Umud Barış Ergüden. 

 

Davis Kupası hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek olan milli takımımız, 15-28 Ocak 2012 tarihleri arasında kampa girecek. İki hafta boyunca Alaaddin Karagöz eşliğinde çalışacak oyuncularımız, bu süreçte ITF turnuvalarında da mücadele edecek. Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan ise Antalya kampı sonrası başlayacak olan Ankara kampında takıma dahil olacak.

 

 

Son iki yıldır olduğu gibi 2012 yılında da Davis Kupası kaptanlığını Alaaddin Karagöz yaparken Davis Kupası ve Fed Kupası'nda yıllarca kaptanlık yapmış deneyimli antrenör Erhan Oral da teknik kadroda destek sağlayacak. Ayrıca İnan Ülker de kondisyon çalışmaları için takımımızla kampa girecek.