Liderler teniste buluştu

Turkcell’in organizasyonunda düzenlenen “Liderler Teniste Buluşuyor”, 11 Eylül 2011 Pazar günü Kemer Country Tenis Kulübü’nde gerçekleşti. Türkiye Tenis Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı turnuvada yaklaşık 50 üst düzey yönetici mücadele etti.

 

Türkiye’deki değerli markaların üst düzey yöneticilerine yönelik düzenlenen organizasyonda, yöneticiler öncelikle hep birlikte yapılan brunch keyfi ardından etkinlikler başladı. Türk tenisinin önemli isimleri Marsel İlhan, Çağla Büyükakçay, Halukakkoyun, Barış Ergüden, Melis Sezer, Erhan Oral ve Alaaddin Karagöz’ün eşliğinde çiftler maçlarında mücadele eden yöneticiler üçer maçta korta çıktı.

Turnuvada ayrıca ikinci bir etkinlik olan “Tek Puanlık Turnuva” maçları da oynandı. Bu müsabakaları final maçında Eczacıbaşı Sağlık Grubu Başkanı Sedat Birol’u mağlup eden Microsoft Yöneticisi Victor Cassaline şampiyonluğa ulaştı.

 

Play-Off müsabakalarında;

Sedat Birol/Barış Ergüden ikilisi Nur Sakarya/Haluk Akkoyun’u10- 4’lük skorla geçerek adını finale yazdırdı. Diğer karşılaşmada Erkan Naibi/Çağla Büyükakçay, Hakan Yangın/Erhan Oral çiftini 10-6’lık skorla geçerek Finalin diğer ismi oldu. Final müsabakasında ise gülen taraf 10-6’yla Erkan Naibi/Çağla Büyükakçay çifti oldu.

 

Şampiyon raketler Turkcell tarafından Wimbledon Tenis Turnuvası için 2 kişilik Erkekler Final bileti kazandı. Ayrıca katılımcılar arasında çekilen kura ile bir kişi Roland Garros Turnuvası Erkekler Finali için 2 kişilik bilet ve 2 adet Iphone 4 cep telefonu hediye edildi.

 

Türkiye Tenis Federasyonu olarak her fırsatta Türk tenisine desteğini esirgemeyen Turkcell CEO’su Süreyya CİLİV’e, Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler'e ile tüm Turkcell çalışanlarına ve Kemer Country Tenis Kulübü’ne, yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür eder bu tarz organizasyonların devamı dileriz.

 

Saygılarımızla

Türkiye Tenis Federasyonu