16 yaş kampı sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu teknik direktörü Lluis Bruguera ve milli takım antrenörlerinin gözetimindeki 16 Yaş Milli Takım Değerlendirme Kampı sona erdi.

 

ENKA Sadi Gülçelik Tesisleri'nde cuma günü yirmi genç tenisçinin katılımıyla başlayan 16 Yaş Milli Takım Değerlendirme Kampı'nda sona gelindi. Genç raketler ENKA'da geçirdikleri dört gün boyunca yoğun bir tempoda çalıştılar. Kamp süresince her gün İspanyol teknik adam Lluis Bruguera ve yardımcı antrenörü Xavi Torner'le birebir çalışma yaparak güne başlayan oyuncular, öğle arasının ardından ise karşılıklı mücadele ettiler. Kampın son gününde kampa katılan yirmi oyuncuyla bir araya gelen tecrübeli çalıştırıcı "Umarım yaptığımız çalışma sizler için faydalı olmuştur, size vermek istediğim ayrıntıları almış olmanızı umuyorum. Bu şekilde çalışmaya devam ettiğiniz sürece başarıyı yakalamanız kaçınılmaz" diyerek oyuncularla düşüncelerini paylaştı. 

 

ENKA tesisleri yarından itibaren de 14 yaş milli takım oyuncularına ev sahipliği yapacak. Erkeklerde ve kızlarda toplam yirmi tenisçi cuma gününe kadar Lluis Bruguera ve milli takım antrenörlerinin eşliğinde çalışacak.