Marsel'e karides dopingi

 

Milli tenisçi Marsel İlhan’a Paris Masters öncesi yasal doping. Marsel’in hayranlarından Yeşilköy’deki Efe Balık restaurantının sahibi Cüneyt Nasırlıoğlu, ilk 100’e girmesi nedeniyle başarılı oyuncu ve ekibine yemek verdi. Marsel’in gelişimini iki yıldır izlediğini belirten Nasırlıoğlu “Sıralamada 400’lerde olduğunda Marsel’e ilk 100’e girdiği takdirde ziyafet çekeceğimi söylemiştim. Yoğun program nedeniyle bu sözümü biraz gecikmeli de olsa yerine getirdim. İlk 50’ye girerse Marsel’e daha büyük bir sürprizim var” dedi.

 

Yemeğe Marsel’in annesi Madiya İlhan’ın yanı sıra, milli tenisçinin ekibinden Can Üner, Cem Bayram ve Kerem Demircioğlu ile aileleri katıldı. Efe Balık’ta dostlarıyla birlikte olduğu için mutlu olduğunu söyleyen başarılı tenisçi bol bol karides ve hamsi yedi.

 

 Paris Masters’da başarılı olması halinde sezonu kapatacağını belirten Marsel İlhan “Hastalığım tamamen geçti. Bir haftalık arada dinlenme fırsatı da buldum. Paris’te en azından ikinci tura çıkmak istiyorum” diye konuştu.

 

Fotoğraf: Ayaktakiler: Cüneyt Nasırlıoğlu, Can Üner Oturanlar: Marsel İlhan, Cem Bayram, Kerem Demircioğlu