Finalde kaybetti

Antalya'da düzenlenen ITF Bayanlar 10 bin dolar toplam ödüllü toprak kort turnuvasında Başak Eraydın çiftlerde ikinciliğe ulaştı.


3 haftadır Antalya, Kaya Belek Resort'ta düzenlenen ITF Bayanlar turnuvasında ilk haftasını geçiren Başak Eraydın, partneri Camilla Rosatello'yla çiftlerde ikinciliği elde etti. Yarı finalde bir diğer Türk oyuncu Ekin Günaysu'yla Slovak Katarina Marackova'yı 6-3, 7-6 mağlup eden Eraydın/Rosatello finale yükselmişti. Şampiyonluk için yarışan finalist çift kupa için üç numaralı seribaşı olan Slovak ikili Nikola Vajdova/Chantal Skamova'yla karşılaştı. Geçtiğimiz hafta yine Antalya'da çiftler finali oynayan Tamova, o turnuvadaki partneri Monika Tumova'yla finalde kaybetmişti. Bu hafta ise Tamova/Skamova'yla birlikte şampiyonluk maçında Eraydın/Rosatello 'yu 6-1, 6-3 yenerek mutlu sona ulaştı. 

Antalya'da düzenlenen bir diğer turnuva olan ITF Erkekler 10 bin dolar toplam ödüllü turnuvada Barış Ergüden de çiftler finalini kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Ergüden, Danimarka'lı partneri Philip Orno'yla finalde bir numaralı seribaşları Kamil Capkovic/Denys Molchanov'la oynadı. Ukraynalı ikili Capkovic/Molchanov zorlu karşılaşmadan 6-4, 7-6 galip ayrıldı. 

Avustralya'da bulunan Pemra Özgen ise 25 bin dolar toplam ödüllü Mount-Gambier'de çiflterde son dört gördü. Özgen, Marija Mirkovic'le beraber yarı finalde Alison Bai/Ana-Clara Duarte'ye 6-3, 6-1 mağlup oldu.