2.Lig'de 52 takımlı rekor katılım

Türkiye Tenis 2. Ligi'nde maçlar İzmir'deki Karşıyaka Tenis Eğitim Merkezi kortlarında başladı. Erkekler ve kadınlarda toplam 52 takımın yer aldığı liglerde 6 günde toplam 480 maç oynanacak.

Erkeklerde 8 grupta 32 takımın yer aldığı gruplarda, ilk sırayı alan 8 takım play-off usulüyle karşı karşıya gelecek. Play-off'ta finale kalan ekipler ve üçüncülük maçını kazanan takım önümüzdeki yıl 1. Lig'de yer alacak.

Kadınlarda ise 6 grupta 20 takım mücadele verirken, grup birincisi olan 6 takım play-off eşleşmesine katılacak. Play-off'ta iki seribaşı takım ilk turu bay geçerken, finale kalan iki takım önümüzdeki yıl 1.lige yükselecek.

Bu arada önümüzdeki yıl oluşturulacak 3.lig yüzünden bu sezonki play-out maçları ayrıca önem taşıyor. Oynanacak play-out maçları sonunda oluşturulacak genel klasmada erkeklerde 9 ve 12'incilik arasında yer alan 4 takım, kadınlarda da 7 ve 8'inci olan takımlar 2012'de 2.ligde mücadele verecek.

21-26 Eylül tarihleri arasında İzmir'deki TTF 2.Lig müsabakalarının günlük sonuçları ve maç programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

TTF 2.Lig Maç Sonuçları

TTF 2.Lig Maç Programı