Cacharel Türkiye Tenis Ligi’nde Kadınlar Finali’nin Adı:TED-ENKA

18-24 Aralık 2023 tarihleri arasında TED Spor Kulübü’nde gerçekleşecek olan Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri’nde bugün kadınlarda yarı final karşılaşmaları gerçekleşti. Türkiye’nin en iyi kulüplerinin mücadelesine sahne olan Cacharel Türkiye Tenis Ligi’nde kadınlarda finale yükselen takımlar TED Spor Kulübü ve ENKA Spor Kulübü oldu.

Kadınlar yarı final mücadelelerinde TED Spor Kulübü, Yeşilyurt Spor Kulübü’nü 2-1 yenerek adını finale yazdıran ilk takım oldu. ENKA Spor Kulübü ise Topspin Tenis Spor Kulübü’nü 2-1 yenerek kadınlar finalinde TED Spor Kulübü’nün rakibi oldu.

22 Aralık Cuma günü saat 10.00’da başlayacak Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri’nde erkeklerde yarı final ve consolation, kadınlarda consolation karşılaşmaları oynanacak. Erkekler yarı finalinde ENKA Spor Kulübü, Mete Tenis Spor Kulübü ile TED Spor Kulübü ise Alaçatı Tenis Kulübü ile karşılaşacak.

ENKA Spor Kulübü’nün kadınlar takımı kadrosunda Çağla Büyükakçay, Zeynep Sönmez, İpek Öz, Başak Eraydın, Ayla Aksu ve Melis Sezer yer alıyor. TED Spor Kulübü’nün kadınlar takımı kadrosunda Pemra Özgen, Ayşegül Mert, Başak Akbaş, Damla Göçer ve Ekin Özmen yer alıyor.   

Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri 23 Aralık Cumartesi Kadınlar Finali, 24 Aralık Pazar Erkekler Finali ile son bulacak. Kadınlar Finali saat 9.00’da başlarken, erkekler finali 11.30’da başlayacak. Final karşılaşmaları TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

Erkekler Fikstür

Kadınlar Fikstür

Erkekler Günlük Skor

Kadınlar Günlük Skor

22 Aralık Cuma Maç Programı