Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri’nde Heyecan Başladı

Türkiye’nin en iyi kulüplerinin belirleneceği tenis takviminin en prestijli organizasyonlarından Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri 18-24 Aralık 2023 tarihleri arasında TED Spor Kulübü’nde gerçekleşecek. Toplamda 32 kadın ve erkek takımının hafta boyunca kupayı kazanmak için mücadele edeceği organizasyonun ilk tur karşılaşmaları bugün gerçekleşti.

Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri’nin ilk günü 14 karşılaşmaya sahne oldu. Kadınlarda çeyrek finale Alaçatı Tenis Kulübü, TED Spor Kulübü, Topspin Tenis Spor Kulübü, 1955 Batman Belediye Spor Kulübü, Antalya Tenis İhtisas Kulübü, Yeşilyurt Spor Kulübü, Tenis Klinik Spor Kulübü ve ilk turu bye geçen ENKA Spor Kulübü yükseldi. Erkeklerde ise çeyrek finale Yeşilyurt Spor Kulübü, Antuka Tenis Akademisi, Mete Tenis Spor Kulübü, Adana Gençlik Spor Kulübü, Alaçatı Tenis Kulübü, Topspin Tenis Spor Kulübü, TED Spor Kulübü ve ve ilk turu bye geçen ENKA Spor Kulübü yükseldi.

19 Aralık Salı günü saat 10.00’da başlayacak Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri’nde kadınlarda çeyrek final, erkeklerde consolation karşılaşmaları oynanacak.  

Cacharel Türkiye Tenis Ligi Finalleri 23 Aralık Cumartesi Kadınlar Finali, 24 Aralık Pazar Erkekler Finali ile son bulacak. Final karşılaşmaları TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

Erkekler Fikstür

Kadınlar Fikstür

Erkekler Günlük Skor

Kadınlar Günlük Skor

19 Aralık Salı Maç Programı