Pamukkale Tenis Kulübü'nde Toprak Kort Açılışı ve 100. Yıl Cumhuriyet Kupası'nın Ödül Töreni Gerçekleşti

Pamukkale Tenis Kulübü'nde gerçekleşen toprak kort açılışı ve 100. Yıl Cumhuriyet Kupası'nın ödül törenine Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TBMM Başkan Vekili Gülizar Biçer Karaca, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Gençlik Spor İl Müdür Vekili Durmuş Cansever ve Pamukkale Tenis Kulübü Başkanı Kadir Ozansoy katıldı.

7 toprak, 3 sert olmak üzere toplam 10 kortu bulunan Pamukkale Tenis Kulübü yapımı tamamlanan 2 toprak kortla beraber toplam 12 korta sahip oldu. Türkiye Tenis Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ulusal ve uluslararası birçok turnuvaya ev sahipliği yapan Pamukkale Tenis Kulübü 2-4 Temmuz tarihlerinde Avrupa Yaz Kupası Elemeleri gibi geniş çaplı bir organizasyona da ev sahipliği yaptı. Pamukkale Tenis Kulübü’nde 14 Yaş Erkek Milli Takımımız tarihi bir başarıya imza attı. 14 Yaş Erkek Milli Takımımız bu organizasyonda Pamukkale’de gruptan çıkarak ülkemize Avrupa ikinciliği kazandırdı. Bugüne kadar birçok organizasyonu başarıyla tamamlamış Pamukkale Tenis Kulübü yeni yapılan kortlarıyla 2024 senesinde Senyör T400 turnuvası da dahil olmak üzere daha pek çok organizasyona ev sahipliği yapacak.

Başkan Cengiz Durmuş Pamukkale Tenis Kulübü ziyareti sonrasında Aydın'da bulunan kulüpleri ziyaret ederek kulüplerde yapılan performans tenisi çalışmalarına yönelik görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Durmuş bu ziyaretler kapsamında MD Tenis Spor Kulübü Başkanı Nazmi Mert, EA Tenis Akademi Başkanı Engin Arslan ve Aydın Tenis Kulübü Başkanı Hasan Dinçer ile görüştü.