TTF 30 Ağustos-5 Eylül 2021 Haftasını “Ulusal Tenis Haftası” İlan Etti

Türkiye Tenis Federasyonu; ülkemizdeki tenisseverlerle birlikte kutlamayı amaçladığı, çeşitli tenis etkinliklerin düzenleneceği ve ülkemizdeki tenis etkileşimini artıracak “Ulusal Tenis Haftasını” hayata geçiriyor.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun temel hedefleri olan; tenisi sevdirmek, tenisi güçlendirmek, tenis etkileşimini artırmak ve tenisi tabana yaymak hedefleri doğrultusunda 30 Ağustos-5 Eylül 2021 tarihleri arasında hayata geçirilecek olan “Ulusal Tenis Haftası” boyunca ülke çapında etkinlikler düzenlenmesi planlanıyor.

Hafta boyunca Türkiye Tenis Federasyonu ve paydaşları tarafından #TenisHaftası etiketi kullanılarak yapılacak paylaşımlarla yapılacak çalışmalar desteklenecek ve ülke genelindeki kulüpler bu heyecana ortak olacak.

Ulusal Tenis Festivali

Ulusal Tenis Haftası etkinlikleri kapsamında TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde, çeşitli atölye çalışmaları, gösteri maçları ve konserlerin yer alacağı “Ulusal Tenis Festivali”nin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Festival’de düzenlenecek etkinlikler kapsamında bu yıl ilk kez verilecek olan “Can Üner Onur Ödülü” sahibini düzenlenecek törenle bulacak. Festival ile ilgili duyuru ayrı olarak ilerleyen günlerde yapılacaktır.