14 Yaş Avrupa Yaz Kupası Elemeleri Sona Erdi

Almanya'da 26-29 Haziran, Polonya'da ise 27-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen 14 Yaş Avrupa Yaz Kupası Elemeleri sona erdi. Avrupa Yaz Kupası Elemelerinde B grubunda mücadele eden 14 Yaş Kız Milli Takımımız grubunu dördüncü olarak tamamlarken C grubunda mücadele eden 14 Yaş Erkek Milli Takımımız grubunu beşinci olarak tamamladı.

Ahmet Yücel ve Erkin Önder'in antrenörlüğünü yaptığı İrem Kurt, Defne Aslanbaş ve Nisan Can'dan oluşan 14 Yaş Kız Milli Takımımız Polonya'nın Sobota kentinde düzenlenen Avrupa Yaz Kupası Elemelerinde ilk maçında Norveç ekibi ile karşılaştı. Norveç'i 3-0 yenen millilerimiz yarı finalde İspanya'ya 2-1 mağlup oldu. Yunanistan ile 3'üncülük 4'üncülük maçına çıkan mili takımımız Yunanistan'a 2-1 yenilerek grubunu dördüncülükle tamamladı.  

Cengiz Tan ve Emre Ordukaya'nın antrenörlüğünü yaptığı Kerem Yılmaz, Demir Halisdemir ve Çınar Özkahraman'dan oluşan 14 Yaş Erkek Milli Takımımız Almanya'nın Bremen kentinde düzenlenen Avrupa Yaz Kupası Elemelerinde ilk karşılaşmasında Almanya'ya 3-0 ile kaybetti. Danimarka'yı 3-0, bir sonraki maçta ise İsrail'i 2-1 yenen millilerimiz Avrupa Yaz Kupası Elemelerini gruplarında beşincilikle tamamladılar.

14 Yaş Avrupa Yaz Kupası Elemeleri Kızlar Maç Sonuçları için tıklayın.

14 Yaş Avrupa Yaz Kupası Elemeleri Erkekler Maç Sonuçları için tıklayın.

IMG-20210629-WA0057_1.jpg