Yankı'nın rakipleri belli oldu

2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda tekler, çiftler ve karışık çiftlerde ter dökecek olan Yankı Erel'in ilk turdaki rakipleri belli oldu.

Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi unvanına sahip genç tenisçi Erel, Pazar günü (7 Ekim) başlayacağı Buenos Aires macerasında, ilk maçını teklerde oynayacak.

Gençlerde dünya sıralamasının 22. basamağında yer alan Yankı, tekler ana tablosunun açılış turunda, klasmanının 14 numarası Amerikalı Tristan Boyer ile karşı karşıya gelecek. 17 yaşındaki Erel, daha önce üç kez korttan yenik ayrıldığı Amerikalı rakibine karşı ilk galibiyetini almak için korta çıkacak.

ÇİFTLERDE SERİBAŞI
Milli formayla üç kategoride madalya mücadelesi vermeye hazırlanan Yankı Erel, çiftlerde İtalyan Lorenzo Musetti, karışık çiftlerde ise Margaryta Bilokin ile ortaklık kuracak. 4 numaralı seribaşı Erel/Musetti çifti, ilk turda Dalibor Svrcina/Ondrej Styler'e; Erel/Bilokin ikilisi ise Jesper De Jong/Eleonora Molinaro'ya karşı mücadele edecek.

2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda teniste şampiyonlar 12, 13 ve 14 Ekim'de oynanacak final maçlarının ardından belli olacak.