TEB İzmir Cup'ta sona doğru

Kültürpark Tenis Kulübü'nün ev sahipliğinde devam eden TEB İzmir Cup ATP Challenger turnuvasında teklerde yarı finaller netlik kazanırken, çiftlerde ise finalin adı kondu.

Seribaşı hiçbir raketin son dörde kalamadığı tekler mücadelesinde tablonun üst kısmında Aleksandr Nedovyesov-Illya Marchenko, alt kısmında Stephane Robert-Danilo Petrovic eşleşmeleri oluştu.

Kazak Nedovyesov, elemelerden gelen Avusturyalı Lucas Miedler'i 6-2, 6-3'le geçerken; 2012 finalisti Ukraynalı Marchenko ise günün en uzun maçında Fransız Sadio Doumbia'yı 6-7, 6-2, 7-6 ile saf dışı bıraktı.

Tecrübeli Fransız Robert, 4 numaralı seribaşı İtalyan Matteo Berretini engelini 6-3, 7-5'lik setlerle aşarken; 2.03'lük Sırp Petrovic de 2 numaralı seribaşı Kazak Alexander Bublik'i 6-4, 6-3'le devirdi.

ÇİFTLERDE UKRAYNA-BRİTANYA FİNALİ
Bu sene 10'uncusu düzenlenen zorlu organizasyonun çiftler kategorisindeki şampiyonluk maçı Ukraynalı tandem Sergiy Stakhovsky/Denys Molchanov ile Britanyalı ikili Scott Clayton/Jonny O'Mara arasında oynanacak.

1 numaralı seribaşları Stakhovsky/Molchanov, Bonzi/Jankovits'i 6-4, 3-6, 10/6 yenerken; 3 numaralı seribaşları Clayton/O'Mara ise Margaroli/Miedler'e 6-4, 7-6 ile üstünlük kurup finale kalmayı başardı.

TEB İzmir Cup'ta yarın (23 Eylül Cumartesi) saat 11.00'de çiftler finalinin, müteakiben tekler yarı finallerinin heyecanı yaşanacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
MAÇ PROGRAMI