Marsel ve Cem üzüldü

Toplam 42500 avro ödüllü Portoroz Challenger'a katılan milli tenisçiler Marsel İlhan ve Cem İlkel, ilk tur maçlarını kaybederek Slovenya'daki turnuvaya veda etti.

Günün son maçında korta çıkan Marsel, 2013 Akdeniz Oyunları finalinde yenildiği Sloven Blaz Rola'dan rövanşı alma şansını kullanamadı. İlhan, üç defa servis kırdığı mücadeleyi 6-3, 6-2 ile kaybetti.

Eleme turlarını aşarak adını ana tabloya yazdıran Cem ise Rus Daniil Medvedev karşısında varlık gösteremedi. Rakibine 6-3, 6-0'lık setlerle teslim olan İlkel, turnuvanın dışında kalmaktan kurtulamadı.

Sırp partneri Marko Tepavac ile birlikte bir önceki gün çiftlerde son sekize kalan Tuna Altuna'nın karşılaşacağı isimler belli oldu. Altuna/Tepacav ikilisi, çeyrek finalde 2 numaralı seribaşı ekip Adrian Menendez/Ruben Bemelmans ile oynayacak.

AĞABİGÜN ELENDİ
Slovakya'nın Trnava şehrindeki ATP Challenger turnuvasında boy gösteren Sarp Ağabigün'ün çiftlerdeki serüveni açılış turunda son buldu. Çek Libor Salaba ortaklık kuran Ağabigün, Belçikalı tandem Sander Gille/Joran Vliegen'e 6-2, 7-5 yenildi.