Yıldız raketler 'Podyum'a çıkıyor

Podyum Tenis Kulübü'nün bu sene ikincisine ev sahipliği yaptığı 50 bin dolar ödüllü TEB Bursa Cup ITF Kadınlar Turnuvası'nda ana tablo perdesi açılıyor. Toprak zemindeki zorlu organizasyonun tekler kategorisinde yedi Türk sporcu boy gösteriyor.

Geçen yıl tekler kariyerinin en büyük zaferine uzandığı turnuvaya son şampiyon unvanıyla ve 1 numaralı seribaşı olarak katılan 20 yaşındaki milli tenisçi İpek Soylu, ilk sınavını elemelerden gelen Rumen Cristina Adamescu önünde verecek.

Haziran ayında gerçekleşen Türkiye Şampiyonası'nda zirveye çıkan Pemra Özgen birinci turda İsrailli Deniz Khazaniuk ile eşleşirken, Ayla Aksu'nun ilk rakibi İsviçreli Chiara Grimm oldu. Bursa'daki açılış turu buluşmalarından birisi Melis Sezer ile Berfu Cengiz arasında oluştu. 

Aldıkları özel davet sayesinde kendilerine ana tabloda yer bulan genç raketlerden İnci Öğüt, 4 numara Ukraynalı Valeriya Strakhova; Selin Övünç ise 8 numara Makedon Lina Gjorcheska ile kozlarını paylaşacak.

TEB Bursa Cup'ta yarın (12 Temmuz Salı) teklerde dört, çiftlerde altı müsabaka oynanacak. Karşılaşmalar saat 10.30'da başlayacak.

TEKLER ANA TABLO
ÇİFTLER ANA TABLO
ELEME TABLOSU
12 TEMMUZ PROGRAM