Tarsus Cup'ta ikincilik

Tarsus Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı Tarsus Cup Futures turnuvasında Tuna Altuna/Anıl Yüksel ikilisi final oynadı. Güncel Davis Cup kadrosunda yer alan milli tenisçiler, büyük çekişmeye sahne olan şampiyonluk maçının ardından ikincilik ödülüne uzandı.

Set yitirmeden ulaştıkları finalde 1 numaralı seribaşı ekip Lukas Mugevicius/David Pichler ile kozlarını paylaşan Altuna/Yüksel, setlerde öne geçmelerine rağmen bu üstünlüğü koruyamadı. Korttan 1-6, 6-3, 10/3 yenik ayrılan Altuna ve Yüksel, haftayı ikincilikle tamamladı.

MELİS ÇİFTE ZAFER PEŞİNDE
Antalya'daki Tennis Organisation Cup ITF kadınlar turnuvasında Melis Sezer'in iki kategoride birden yürüyüşü sürüyor. Son maçında Şilili Barbara Gatica'yı 6-2, 6-4'le geçip adını son dörde yazdıran Sezer, çiftlerde de Karadağlı partneri Ana Veselinovic ile birlikte finale yükseldi.

Çeyrek finalde Başak Eraydın'ı eleyen Slovak Zuzana Zlochova karşısında yarı final mücadelesi verecek olan Sezer, çiftler finalinde ise Vlada Ekshibarova/Alyona Sotnikova tandemiyle buluşacak.