Genç milliler Hollanda'ya acımadı

Türkiye 12 Yaş Erkek Milli Takımı, 29-31 Ocak tarihleri arasında Ankara Tenis Kulübü'nde gerçekleşen Tennis Europe Kış Kupası elemelerine etkileyici bir başlangıç yaptı. Yedi ülkenin katıldığı organizasyonun birinci turunda Hollanda ile karşılaşan ay-yıldızlı gençler, seriden 3-0'lık üstünlükle ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

Efe Boran Güler'in Daniel Verbeek 6-1 6-4, Togan Tokaç'ın Alfrendo Vogelaar'ı 6-1 6-4'lük setlerle yenmesiyle 2-0 öne geçen ve galibiyeti garantileyen milliler, çiftler maçında da rakiplerine şans tanımadı. Steffan Van Weldam/Daniel Verbeek tandemini 6-3 6-7(8) 10-4'le geçen Erden Er/Togan Tokaç ikilisi, eşleşmenin nihai skorunu tayin etti.

Kırmızı-beyazlı ekip, yarı finalde eşleştiği Romanya'yı elediği takdirde Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan 12 Yaş Avrupa Kış Kupası Finalleri'ne gitmeye hak kazanacak.

KIZLAR SLOVENYA İLE BAŞLIYOR
Mersin Tenis Kompleksi'nin ev sahipliği yaptığı 12 Yaş Kızlar Tennis Europe Kış Kupası elemelerinde ise Türkiye ilk sınavını Slovenya önünde verecek. Genç millilerin kadrosu, Eda Arlı, Özlem Uslu ve Aslı Özcan üçlüsünden oluşuyor.