Çiftlerde zafer Yalçınkale/Yüksel ve Sezer/Aksu tandemlerinin

Acıbadem ana sponsorluğunda Ankara’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda çiftlerde kupalar sahiplerini bulurken, teklerde de finale yükselen oyuncular belli oldu.

Ankara Tenis Kulübü’nün kapalı kortlarında yapılan turnuvanın çift erkekler kategorisinde Mert Altınalev/Atilla Kaan Göne ikilisini 6-4, 6-3’le geçen TED Spor Kulübü sporcuları Barkın Yalçınkale ve Anıl Yüksel, şampiyonluğu kucakladı.

Çift kadınlarda ise ENKA Spor Kulübü’nden Ayla Aksu ve Melis Sezer, final karşılaşmasında Müge Topsel/Cemre Anıl tandemini 6-1, 6-0’la mağlup ederek zirveye çıkmayı başardı.

Acıbadem Türkiye Şampiyonası’nda tekler mücadelesinde, çiftlerde zafere uzanan isimlerin üstünlüğü vardı. Sarp Ağabigün’ü 7-5, 7-6 ile yenen Barkın Yalçınkale ve Cengiz Aksu’yu 6-3, 6-4’le eleyen Anıl Yüksel, erkekler finalinin adını koydu.

Kadınlar kanadında ise Melis Sezer ve Ayla Aksu, aldıkları rahat galibiyetlerle finalde birbirine rakip oldu. Melis, Müge Topsel’i 6-1, 6-2; Ayla da İnci Öğüt’ü 6-1, 6-1’lik setlerle saf dışı bıraktı.

Yarın (13 Aralık Pazar) saat 10.00’da tek erkekler, 15.30’da tek erkekler final müsabakaları oynanacak. Her iki şampiyonluk maçı da TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.