Eskişehir'de yarı final zamanı

42500 avro ödüllü Eskişehir Anadolu Cup ATP Challenger turnuvasında teklerde yarı final eşleşmeleri netlik kazanırken, ilk iki seribaşı raket yollarına devam etmesini bildi.


Anadolu Üniversitesi kortlarında düzenlenen organizasyonun 1 numaralı seribaşı ismi, dünya 94.'sü İtalyan Lorenzi, çeyrek finalde Avustralyalı Matthew Ebden’le karşı karşıya geldi. Ebden'ın ikinci servislerindeki puanların %70'ini aldığı mücadeleyi 1 saat 52 dakika sonunda 7-5, 7-6(1)'lık setlerle kazanan 33 yaşındaki İtalyan tenisçi, adını son dörde yazdıran taraf oldu.

 

Kariyerinin 300. Challenger galibiyetine imza atan Lorenzi, yarı finalde Fransız 8 numara Remi Boutillier ile eşleşti. Boutillier ise son maçında Sırp Pedja Krstin'i 4-6, 7-5, 6-2 ile saf dışı bıraktı.

 

Tablonun diğer yarısındaki 2 numara İspanyol Inigo Cervantes, zorlandığı ikinci turun ardından çeyrek finali rahat geçti. İsviçreli Adrien Bossel'i 6-2, 6-4'le mağlup eden Cervantes, maç boyunca servisini kırdırma tehdidiyle yüzleşmedi. Geçtiğimiz ay Mersin'de yarı final gören Cervantes, bir diğer İsviçreli Marco Chiudinelli'yi 6-2, 7-6(3) ile eleyen Fransız Yannick Jankovits ile oynayacak.

 

ÇİFTLERDE FİNALİN ADI BELLİ OLDU?
Bir önceki gün çiftlerdeki ilk finalist olan 1 numaralı seribaşları Sergey Betov/Mikhail Elgin'in, şampiyonluk maçındaki rakipleri belirlendi. Teklerde günü yenilgiyle kapatan İsviçreli ortaklar Chiudinelli/Bossel'i 6-4, 6-4 ile bir kez daha üzen Ti Chen ve Ruan Roelofse, Eskişehir'de çiftler finalini şekillendirdi.

 

ESKİŞEHİR ANADOLU CUP 23 MAYIS CUMARTESİ PROGRAMI