TEB BNP Paribas İstanbul Open Fikstürü

ATP Dünya Turu'nun yeni turnuvası TEB BNP Paribas İstanbul Open'da ana tablo netlik kazandı. Toplam 494.310 avro ödüllü toprak kort turnuvasında, kariyerinde 17 tekler slam zaferi bulunan İsviçreli yıldız Roger Federer 1 ve Bulgar yetenek Grigor Dimitrov da 2 numaralı seribaşı olarak fikstürün üst ve alt tarafındaki yerini aldı.

İlk dört seribaşı raketin açılış turunu bay geçtikleri TEB BNP Paribas İstanbul Open'da, ana tablo maçları 27 Nisan Pazartesi günü start alacak. Dünya sıralamasının ikinci basamağındaki Federer, ilk maçını Marsel İlhan–Jarkko Nieminen galibiyle yapacak. Klasmanın 11 numarası Dimitrov ise ilk sınavını Andrey Golubev–Nikoloz Basilashvili buluşmasının kazananına karşı verecek.

Turnuvadaki diğer seribaşı oyuncular ise sırasıyla Pablo Cuevas, Santiago Giraldo, Andreas Haider-Maurer, Mikhail Kukushkin, Mikhail Youzhny ve Diego Schwartzman oldu. 28'lik fikstür üzerinden oynanan TEB BNP Paribas İstanbul Open'da ilk dört seribaşı açılış turunu bay geçecek. Ana tablodaki üç adet wildcard ise 19 yaşındaki Cem İlkel, dünya gençler 1 numarası Andrey Rublev ve Nikoloz Basilashvili'ye verildi.

Çiftlerde ise Robert Lindstedt/Jürgen Melzer ve Oliver Marach/Philipp Oswald tandemleri, ilk iki seribaşı olarak boy gösterecek.

 

Turnuvanın tekler ana tablo fikstürü şu şekilde; 

 

www.istanbulopen.org/tr/page/tekler-ana-tablo