Tennis Europe 12&U Junior Cup'ta başarılı hafta

16-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Tennis Europe 12&U Oti Junior Cup Turnuvasında sporcularımız başarılı sonuçlar elde ettiler.

 

Tek Bayanlarda Selin Lidya Sepken Finalde Rakibi Daria Midvanova ya 3-6 6-3 6-2 kaybederek Turnuvayı  ikinci bitirirken  Beyda Baykal Yarı Final gören diğer bir oyuncumuz oldu. Melis Ayda Uyar ise çeyrek finalde turnuvaya veda etti. Çift bayanlar kategorisinde Baykal ve Sepken ikilisi Finalde zorlu geçen ilk setin ardından 7-5 6-2 lik setler ile Turnuvanın çifteler kategorisini de ikinci olarak tamamladılar. Şevval Altuntaş ise Consolation Fikstüründe ikinciliği elde diğer bir sporcumuz oldu.

 

 Tek Erkekler Kategorisinde Oyuncularımızdan  Mustafa Can Güneş Turnuvaya Çeyrek finalde veda ederken yine Çeyrek  Finalde  birbirleriyle karşılaşan  Orhan Gür Umur ve Tokan Tokaç Mücadelesini 6-2 6-4 kazanan isim Tokan Tokaç Oldu. Tokaç Yari Finalde Rakibi Jack Pinnigton Jones e  5-7 6-2 6-3 kaybetti. Bayanlarda olduğu gibi Çift Erkekler kategorisinde de final gören oyuncularımız Arda Azkara ve Orhan Gür Umur ikilisi finalde rakipleri Hamad Medjedovic- Abedallah Shelbayh ikilisine 6-4 6-1 kaybederek Turnuvanın çiftler Kategorisini ikinci olarak bitirdiler.

 

 

Aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı sporcularımızı kutlarız.

 

 

 

Türkiye Tenis Federasyonu