Davis Cup öncesi basın toplantısı düzenlendi

6-7-8 Mart tarihlerinde Mersin Olimpiyat Tesisleri'nde gerçekleşecek, Türkiye-Güney Afrika, 2. grup ilk tur mücadelesi öncesi, iki takım oyuncularının da yer aldığı basın toplantısı düzenlendi.

 

 

Dominik Hrbaty antrenörlüğünde, Haluk Akkoyun kaptanlığında tur için raket sallayacak olan Marsel İlhan, Cem İlkel, Barış Ergüden ve Anıl Yüksel'den oluşan ekibimiz de toplantıda yer aldı.

 

 

Türkiye Tenis Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ahmet Atakan'ın da hazır bulunduğu ve olimpiyat tesisleri VIP salonunda düzenlenen basın toplantısında, Güney Afrika takımı oyuncuları, Fritz Wolmarans, Ruan Roelofse,  Tucker Vorster ve Raven Klaasen de açıklamalarda bulundu ve tur için iddialı olduklarını dile getirdi.

 

 

Basın toplantısında kaptanımız Haluk Akkoyun ve oyuncularımız ev sahibi avantajını en iyi şekilde kullanarak, seyircinin de desteğiyle turu geçeceklerine inandıklarını dile getirdi. Özellikle bu desteğe vurgu yapan ekibimiz; "Türk tenisseverleri mutlaka tribünde görmek istiyoruz. Son dönemde arka arkaya gelen başarı haberlerine bir yenisini de Davis Cup takımı olarak biz eklemek istiyoruz. Güney Afrika'yı eleyecek güce sahibiz ve bunu gerçekleştirerek bir önemli başarı da biz elde etmek istiyoruz. Bunun için elbette Mersin seyircisinin desteği bizim için itici güç olacaktır. Herkesi desteğe bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Eşleşmede Cuma günü 12.00'de tekler, Cumartesi günü 14.00'te çiftler ve son gün 12.00'de yine tekler maçları oynanacak. Galip gelen taraf ikinci tura yükselecek. Aynı zamanda milli takımımızın tüm maçları, NTVSpor'dan canlı yayınlanacak.

 

 

Tüm ekibimize başarılar diler, Mersin ve çevre illerdeki tüm tenisseverleri Mersin Olimpiyat Tesisleri'ne bekleriz.