TTF Tenis Aile Birliği "Misafirim Olur musun" projesi

Türkiye Tenis Federasyonu bünyesinde kurulan Tenis Aile Birliği, tenis sporuna ve tenisçilerimize destek olma konusunda projeler geliştirip bunları Türkiye genelinde yaymak üzere uzun bir yola çıktı.

 

Bu projelerdeki asıl amaç sporcularımızın ileriye dönük olası başarılarına mümkün olduğu kadar katkıda bulunabilmektir. Bu doğrultuda hayata geçirmek istediğimiz  “Bu Turnuvada Misafirim Olur musun?” projesi Türkiye genelinde yapılan turnuvalara katılmak isteyen oyuncularımıza kolaylık sağlamak amacıyla tasarlanmaktadır.

 

Turnuvalara katılma maliyetlerinin her geçen gün artması başarının önünde engel teşkil etmeye başlamıştır. Bu proje kapsamında ülke genelinde oluşturulmaya başlanan adres data bankası aracılığıyla turnuvaya katılacak oyuncu veya oyunculari evlerinde ağırlayacak "tenis aileleri" oluşturulacaktır.

 

Belirli kriterler baz alınarak “Turnuvalarda Misafir Olma” ya da “Turnuvalarda Misafir Ağırlama” grupları sayesinde sporcularımızın otel masraflarından kurtulması sağlanacaktır. "Tenis aileleri"nin misafir ettikleri sporcuları, kendi çocukları gibi turnuvanın gerçekleştiği kulübe götürmeleri ve maçlarını takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca sporcuların orada kaldığı süre içinde yiyecek ve gerekirse sağlık ile ilgili her türlü konuda tam sorumlu olmaları esas alınacaktır.

 

Websitemizden indirilebilecek formları detaylı biçimde doldurarak bu data bankasına kaydınızı yaptırabilir ve siz de "tenis ailesi"nin bir ferdi ve sporcularımıza bir şans olabilirsiniz.

 

Doldurulacak form ve iletişim bilgileri en kısa zamanda websitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

 

Sorularınız için: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

Saygılarımızla

 

TTF Tenis Aile Birliği