Başkanımız Osman Tural'dan Küçük Kulüp'e ziyaret

İzmir'in önde gelen kulüplerinden Küçük Kulüp, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın Osman Tural’ı ve federasyon üyelerini, ulusal basının ege bölge temsilcileri ve yerel basının genel yayın yönetmenleri ile buluşturdu.

 

Başkanımız Tural’ın İzmir ziyareti kapsamında Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde basın temsilcileriyle Türkiye ve İzmir tenisi hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Federasyonumuzun yeni projeleri İzmir basınına sunuldu.

 

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik yaptığı konuşmada “Sayın Başkanımız Osman Tural’ın basınımızın güzide temsilciliyle buluşmasına köprü olmamızdan ötürü Küçük Kulüp olarak büyük mutluluk duyuyoruz.  Sayın Tural ve ekibi Türkiye Tenisi adına büyük bir şanstır. Federasyonun yeni atılımları, yatırımlar ve dev projeleri bizleri heyecanlandırıyor. Sn Baskan ve değerli ekibi Türk tenisine çağ atlatmak adına var gücüyle çalışmakta ve bizler de bu büyük ağın bir parçası olan tenis kulüpleri olarak  onun bizlere açtığı yolda ilerlemeye çalışmaktayız.” dedi.

 

TTF Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tural, Küçük Kulüp’ün misafirperverliğine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Türkiye tenisi bir adım daha öne getirmek için ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma temposunda olduklarını dile getirdi. Kendimizi tenisin neferi olarak görüyoruz. İzmir bizim için çok önemli bir bölge gerek performans tenisi gerekse senyör tenisinde çok güçlü kulüplerimiz var. Onların desteğini arkamızda hissetmek bizi mutlu ediyor. Performans tenisinde çocuklarımızı kazanmak adına güzel projeler geliştirdik. UTEM tenis kortlarının tekrar işler duruma gelmesi için çalışmalarımız sürüyor. Seneye İzmir Cup organizasyonunu büyük bir coşkuyla yapmak istiyoruz. İzmir’de bu organizasyoda sponsor ve basının desteğini bekliyoruz. Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik ve ekibine basınımızla buluşmak adına bizlere böyle bir fırsat yarattığı için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.