ITF/Tennis Europe Development Championships'te Türk Rüzgarı...

Antalya’da, 17 ülkenin katıldığı 14 yaş "ITF/Tennis Europe Development Championships Week 1" turnuvası ilk haftasında milli takım oyuncularımız şampiyonluklar yaşadı ve ülkemize 5 kupa kazandırdılar.
 

Erkekler tekler kategorisinde iki Türk oyuncunun karşılaştığı final müsabakasında, Ergi Kırkın tekler şampiyonu, Kaya Göre ikinci, kızlarda ise İnci Öğüt şampiyon olurken, çift erkekler finalinde de Ergi Kırkın ve Kaya Göre çifti şampiyon, çift bayanlarda İnci Öğüt ve Defne Olcay ikilisi yarı final oynama başarısı gösterdiler.
 

Başkan’dan Milli Takım oyuncularına Ziyaret
 

Federasyon Başkanı Sayın Osman Tural, Başkan Vekilimiz Sayın Cengiz Durmuş ve yönetim kurulu üyelerimizin ziyaret ederek desteklerini gösterdiği ekibimizin üstün başarısı Türk tenisindeki milli takımlar düzeyindeki gelişimin son dönemlerdeki en önemli göstergelerinden biri olmuştur.
 

Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, velilerini, antrenörlerini, kulüplerini ve  milli takım antrenörlerimiz Erdinç Baykal, Seracettin Turan ve Tuncer Gür'ü tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz.