Liderler Tenis Turnuvasında Alaaddin Karagöz - Sureyya Ciliv Şampiyon oldu.

 

Roland Garros’u iki kez kazanan Sergi Bruguera

turnuvanın özel konuğuydu

 

Turkcell’in ikinci kez düzenlediği Liderler Tenis Turnuvası’nda, iş dünyasının liderleri İspanyol efsane raket Sergi Bruguera ve milli tenisçi Marsel İlhan’la maç yapmanın heyecanını yaşadı. Katılımcılar, aileleriyle birlikte iş yaşamının stresinden uzak, keyifli bir zaman geçirirken, gün boyu renkli mücadelelere sahne oldu. Turnuvanın şampiyonluğuna, Nedim Akkohen-Yavuz Erkangil çiftini 10-7 yenen Süreyya Ciliv-Alaattin Karagöz çifti ulaştı.

 

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, iş dünyasının önde gelen üst düzey yöneticilerini, profesyonel tenisçileri ve tenise gönül veren basın mensupları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ağırlayarak tek günlük bir tenis etkinliği düzenledi. Kemer Golf & Country Club’da ikincisi gerçekleşen Liderler Tenis Turnuvası’nın ev sahipliğini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yaptı.

 

Dünyanın en büyük tenis turnuvalarından Roland Garros’ta iki şampiyonluğu bulunan İspanya’nın efsane raketlerinden Sergi Bruguera, katılımcılarla birebir ‘klinik’ adı verilen özel maçlar yaptı. Bu maçlarda rakibinin güçlü ve zayıf noktalarını tespit ederek onlara bu alanlarda tavsiyeler veren Bruguera, liderler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Bireysel sporların en büyük destekçisiyiz

 

Etkinliğin açılışında konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “Turkcell, takım sporlarının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle tenis gibi bireysel sporlara da büyük destek veriyor. Türkiye’de tenis sporunun gelişimini heyecanla takip ediyoruz, Sergi Bruguera gibi dünyanın en iyi isimlerini ülkemize getirerek bu spora olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz. İkinci kez düzenlediğimiz Liderler Tenis Turnuvası’nda bir günlüğüne de olsa iş stresinden uzaklaşıp tenis dolu keyifli bir gün geçireceğimiz umuyorum. Etkinliğimize gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Şampiyonun adı Süreyya Ciliv-Alaaddin Karagöz

 

Keyifli ve çekişmeli geçen karşılaşmaların ardından etkinliğin kazanını, Nedim Akkohen-Yavuz Erkangil çiftini 10-7 yenen Süreyya Ciliv-Alaattin Karagöz çifti oldu. Şampiyonlara kupasını, dünyaca ünlü eski raketlerden İspanyol Sergi Bruguera verdi.

 

 

Soldan sağa; Sergi’nin babası eski tenisçi Luis Bruguera, birinci olan çift Alaaddin Karagöz,

Süreyya Ciliv, ikinci olan çiftlerden Yavuz Erkangil, Sergi Bruguera ve diğer ikinci Nedim Akkohen

 

Marsel İlhan

 

 

Sergi Bruguera

 

Şampiyonlar Alaaddin Karagöz - Süreyya Ciliv

 

Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç - Turkcell Genel Müdür Yard. Koray Öztürkler

 

 

.