Acıbadem Sağlık Grubu'nun hizmetinden faydalanacak tenisçilerimizin listesi

TTF ve Acıbadem Sağlık Grubu arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ile milli tenisçilerimiz ve 2016 Olimpik programında yer alan tenisçilerimiz Acıbadem Sağlık Grubu’nun sağlık hizmetlerinden faydalanacak.

 


Türkiye’de tenisi sevdirme ve yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdüren Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Acıbadem Sağlık Grubu’nun arasında yapılan anlaşma ile tüm yaş guruplarında yer alan milli tenisçilerimiz ve de 2016 Rio Olimpiyatları Gelişim Programı'na seçilen tenisçilerimiz Acıbadem hastanelerinin sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. Anlaşma çerçevesinde federasyonumuz bünyesinde yer alan 44 tenisçi, senede 2 kere performans testi yaptırabilecek, senede bir kere de kapsamlı sağlık kontrolleri Acıbadem Sağlık Grubu’nun bünyesinde gerçekleştirilecek. Ayrıca sporcuların milli takım kampı ve katıldıkları milli takım müsabakaları sırasında doğacak herhangi bir sakatlığa yönelik tedavileri Acıbadem Sağlık Grubu tarafından yapılacak.

 


Bir yıl süre ile bu sponsorluktan faydalanabilecek sporcularımızın listesi aşağıdaki gibidir. Check-up ve performans testi hizmetinden faydalanacak olan sporcularımız randevu almak için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atmalıdır. Tüm sporcularımızın ve antrenörlerinin bilgisine sunulur.

 


Saygılarımızla,

Türkiye Tenis Federasyonu

 

 

 

ACIBADEM HASTANELERİNDEN FAYDALANACAK TÜRKİYE TENİS  FEDERASYONU SPORCU LİSTESİ

 

18 yaş altı  sporcular belirlenirken, 2016 Olimpik Programına Seçilen Sporcular ve  12-14-16-18 Yaş Grubu Milli Takım 2012 Yaz Kupaları kadrolarında yer alan  sporculardan seçim yapılmıştır. Acıbadem Sağlık Grubu Sponsorluğu devam  ettiği sürece listeler her yıl güncellenecektir.

 

ERKEKLER

 

1. MARSEL İLHAN

2. TUNA ALTUNA

3. BARKIN YALÇINKALE

4. ANIL YÜKSEL

5. DURUKAN DURMUŞ

6. EFE YURTAÇAN

7. CEM İLKEL

8. CAN ALTINER

9. GÖKBERK ERGENEMAN

10. MUHAMMED HAYLAZ

11. BERK İLİESCU

12. MERT ADANALI

13. SARP AĞABİGÜN

14. OĞULCAN DENİZ

15. ALP ŞENTAY

16. ERGİ KIRKIN

17. EGE MELİH AZKARA

18. ÇAĞATAY SAMİ SÖKE

19. BERKE ESER COŞKUN

20. KUZEY ÇEGİRGE

21. EMİR ERBEN

22. YANKI EREL

 

KIZLAR

 

1. ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY

2. PEMRA ÖZGEN

3. MELİS SEZER

4. BAŞAK ERAYDIN

5. SEDA ARANTEKİN

6. SULTAN GÖNEN

7. İPEK SOYLU

8. NAZ KARAGÖZ

9. BÜŞRA KAYRUN

10. MELİS BAYRAKTAROĞLU

11. HÜLYA ESEN

12. İNCİ ÖĞÜT

13. DENİZ PAYKOÇ

14. BERFU CENGİZ

15. CEYLİN GÜNAY

16. BETİNA TOKAÇ

17. NAZ YÜKSEK

18. ZEHRA LARA TEKBAŞ

19. ECE TAN

 

 

Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu ve  Umud Barış Ergüden milli takım kampları veya müsabaları sırasında sağlık  problemi yaşamaları durumunda  sağlık hizmeti alabileceklerdir.